We are hiring! | Evoko

Back to news

2018-06-29

We are hiring!

Är du en fena på kundservice och gillar ordning och reda? Vi söker dig som vill utvecklas i en bred roll inom kundservice/orderläggning!

SMS Smart Media Solutions AB grundades i Sverige 1973. Genom sina innovativa lösningar, design och högkvalitativa produkter är SMS idag en av Europas största leverantör av stativ och inkapslingar till stora skärmar/displayer.

Evoko grundades 2009 som helägt dotterbolag till SMS. Evoko var ett av de första företagen på marknaden gällande system för rumsbokning och har nu flera innovativa produkter som hjälper företag att skapa ”magnificent meetings”. SMS och Evoko har kontor i Sverige (huvudkontor), USA och Förenade Arabemiraten.

Rollen
Som medarbetare i gruppen Partner Relations kommer du få arbeta med allt från kundservice till logistik och orderläggning. Du kommer bland annat få assistera kunden med produktval, orderhantering, reklamationer och returer. Det är en bred tjänst där du kommer att få pröva på många olika arbetsuppgifter och verkligen utvecklas i din roll. Arbetet inkluderar mycket problemlösning och det finns stora möjligheter att vara med och påverka gruppens och företagets utveckling. Du kommer till en snabbrörlig organisation med platt struktur där vi alla hjälps åt!

Om dig
Vi söker dig som är driven, noggrann och har ett positivt tänkande. Du är duktig på att skapa goda relationer och sätter alltid kunden i centrum. Du ska tycka om att arbeta i ett högt tempo och ta egna initiativ och beslut. Du ska trivas och bidra i ett klimat som genomsyras av teamkänsla, samarbete och kunskapsdelning. Du har en vilja att lära dig nytt och bidra till organisationsutveckling. Vi har kunder i nästan 50 länder vilket medför att mycket goda engelskkunskaper i både tal och skrift är ett måste, ytterligare språkkunskaper är mycket meriterande. Det är också väldigt meriterande om du har kunskap inom Microsoft Dynamics (NAV) vilket är systemet vi arbetar i.

Din bakgrund

  • 2-3 års arbetslivserfarenhet (Krav)
  • Goda kunskaper i Office-paketet (Krav)
  • Mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift (krav)
  • Kunskaper inom Microsoft Dynamics Nav (meriterande)
  • Språkkunskaper utöver engelska (meriterande)

Start: Omgående, efter överenskommelse

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Intresserad?

Vi ser fram mot att få din ansökan med CV och personligt brev senast 2018-07-29 till sofie@smartmediasolutions.se. Intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Läs gärna mer om oss! SMS Smart Media Solutions