Vi söker ny kollega till Partner Relations | Evoko

Back to news

2019-12-18

Vi söker ny kollega till Partner Relations

Är du en fena på kundservice och gillar utmaningar? Vi söker dig som vill vara en del av utvecklingen på Evoko/SMS där vi löser våra kunders problem, stora som små!

Om företagen:

Evoko är ett svenskt techbolag som utvecklar, marknadsför och säljer innovativa produkter som får moderna mötesytor att fungera bättre. Vår ambition är att vara med och skapa storslagna mötesupplevelser. Den första generationen av våra mötesbokare lanserades 2009 och blev snart prisad för sin design och innovation. Idag med en rad nya möteslösningar och försäljning i över 80 länder tar vi nya djärva steg för att forma framtiden för möten.

SMS Smart Media Solutions har flexibilitet och innovation som en del av vårt arv. Under 70-talet grundades företaget SMS, då med fokus på den audiovisuella industrin där behovet av att placera ut skärmar i publika miljöer växte fram. Sedan dess har vi tagit fram innovativa lösningar under devisen ”wherever you need an image”. Idag är vi kända för vår skandinaviska design och högkvalitativa produkter.

SMS & Evoko har runt 40 anställda och huvudkontoret ligger i Stockholm med satellitkontor i USA och Förenade Arabemiraten, samt medarbetare i Tyskland, Frankrike och Finland. Vi har global distribution i över 80 länder. Evoko ägs till 100 % av SMS, som i sin tur är helägt av det amerikanska företaget Draper Inc.

Rollen

Som kollega i gruppen Partner Relations kommer du arbeta nära tillsammans med våra kunder. Du kommer bland annat assistera med produktval, hantera order, reklamationer, returer samt svara på diverse frågor via mail och telefon. Vi expanderar konstant till nya länder vilket genererar nya utmaningar och möjligheter. Du kommer ha omväxlande arbetsuppgifter och vara delaktig i att skapa nya processer och rutiner. Gruppen Partner Relations består av 6 personer och alla jobbar mot både Evoko och SMS. Organisationen jobbar med en platt struktur där alla förväntas att bidra till företagens gemensamma mål.

Om dig

Vi söker dig som är driven, nyfiken och har ett positivt tänkande. Du är duktig på att skapa goda relationer och sätter alltid kunden i centrum. Du ska tycka om att arbeta i ett högt tempo och ta egna initiativ och beslut. Du ska tycka om utmaningar i form av att lösa problem och skapa nya processer. Det är även en fördel om du är teknisk intresserad då det är tekniska produkter vi utvecklar och säljer. Du ska trivas och bidra till ett klimat som genomsyras av teamkänsla, samarbete och kunskapsdelning.  Vi har kunder i över 80 länder vilket medför att mycket goda engelskkunskaper i både tal och skrift är ett måste, ytterligare språkkunskaper är meriterande. Med tanke på att vi säljer världen över är det även mycket meriterande om du har erfarenhet inom utlandsförsäljning.

Din bakgrund
• 1-2 års arbetslivserfarenhet (Krav)
• Goda kunskaper i Office-paketet (Krav)
• Mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift (krav)
• Kunskaper inom Microsoft Dynamics Nav (meriterande)
• Kunskaper inom Microsoft Dynamics Business Cloud (meriterande)
• Språkkunskaper utöver engelska (meriterande)

Start: Omgående, efter överenskommelse

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Intresserad?
Vi ser fram mot att få din ansökan med CV och personligt brev senast 2020-02-16 till sofie.berglund@evoko.se. Intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!